Kartice za gorivo

MOL Gold i Silver kartice

 

 

Energopetrol kao član MOL Grupe, vodeće integrisane plinsko-naftne kompanije u centralnoj Evropi, nudi svojim klijentima visokokvalitetna goriva, raznovrsne proizvode te moderne usluge.

Za kompanije čija mjesečna potrošnja goriva prelazi 200 litara MOL je razvio Gold i Silver kartice koje Energopetrol izdaje svojim kupcima kako bi im omogućili sigurniji, ekonomičniji i praktičniji način kupovine goriva.

Prednosti Gold i Silver kartica Energopetrola

  • Velika mreža prihvaćenosti

Energopetrol pruža svojim klijentima visokokvalitetna goriva i široku paletu usluga putem svoje izvanredne mreže benzinskih pumpi u Bosni i Hercegovini. U inozemstvu Vam je kupnja omogućena putem Gold kartice koja je prihvaćena u široj regiji, u devet europskih zemalja na više od 3200 benzinskih stanica u sklopu MOL mreže u Mađarskoj, Rumunjskoj, Srbiji i Sloveniji; Slovnaft mreži u Slovačkoj, INA i Tifon mreže u Hrvatskoj; MOL i Roth benzinskim stanicama u Austriji, Energopetrolove mreže i odabranih Holdina pumpi te brzo rastućoj mreži API/IP u Italiji. Stoga je Gold kartica prikladno sredstvo plaćanja za poduzetnike koji imaju potrebu za preuzimanjem roba i usluga izvan Bosne i Hercegovine. Dodatne informacije o Gold karticama možete dobiti ovdje.

  • Odgoda plaćanja

Energopetrolove Gold i Silver kartice slične su kreditnim karticama sa limitom podešenim za svaku kompaniju. Odgođeno plaćanje Vašoj kompaniji nudi pogodnost prihoda od kamata. Energopetrol fakturiše dva puta mjesečno uz odgodu plaćanja od 15 dana te na taj način smanjuje odljev gotovine Vaše kompanije, smanjuje administrativne troškove te omogućava transparentan način uvida u troškove goriva.

  • Mogućnost plaćanja cestarine u Rumuniji i Slovačkoj

U Slovačkoj se može kupiti pretplata cestarine ili pak samo platiti cestarina koristeći Energopetrolovu Gold karticu. Također možete platiti i gradski porez koji je uveden u Bukureštu i Aradu u Rumuniji koristeći MOL Gold karticu. (Ove porezne takse se mogu kupiti na 13 MOL-ovih benzinskih stanica u Bukureštu i 3 benzinske stanice MOL-a u Aradu).MOL Gold kartica

  • Kartica sa utisnutim podacima te osobnim identifikacijskim kodom (PIN-om) i magnetnom trakom za korištenje on-line. U slučaju gubitka ili krađe može se blokirati u roku od 2 sata. Energopetrol Gold kartica prihvaćena je regionalno u cijeloj mreži benzinskih stanica MOL Grupe u Mađarskoj, Slovačkoj, Austriji, Sloveniji, Srbiji, Hrvatskoj, Rumunjskoj, Bosni i Hercegovini i Italiji.


MOL Silver kartica

  • Kartica sa utisnutim podacima te osobnim identifikacijskim kodom (PIN-om) i magnetnom trakom za korištenje on-line. U slučaju gubitka ili krađe može se blokirati u roku od 2 sata. Energopetrol Silver karticu moguće je koristiti jedino na mreži benzinskih stanica Energopetrola i na odabranim pumpama HoldINE u Bosni i Hercegovini.

U skladu sa Vašim potrebama možete birati između četiri vrste Energopetrolovih Gold i Silver kartica

Vi birate korisnika kartice !

Korištenje Energopetrolove Gold i Silver kartice može biti vezano za registraciju vozila ili osobu:

  • kartica koja glasi na registraciju vozila omogućava da više vozača putem iste kartice može točiti gorivo u odabrano vozilo pod uvjetom poznavanja PIN koda
  • kartica na ime i prezime omogućava osobi navedenoj na kartici da može točiti gorivo u bilo koje vozilo pod uvjetom poznavanja PIN koda

Bjanko Gold i Silver kartice

  • Energopetrol nudi dvije vrste bjanko Gold i Silver kartica. Kartice Garaža i Kanistri nemaju kontrolu putem registracije vozila ili imena vlasnika kartice; stoga je ovim karticama omogućena kupovina za čitav Vaš vozni park. Osobe u posjedu PIN-a u mogućnosti su točiti gorivo u bilo koje vozilo. Kartica Kanistri omogućuje i točenje goriva u bilo koju drugu vrstu spremnika za gorivo.


Možete odabrati proizvode i usluge za kupnju

Prilikom naručivanja Vaše kartice kontrolirate vrstu proizvoda i usluga elektronski postavljenim kodovima proizvoda (utisnutim na kartici), koji će elektronskim putem biti odobreni na benzinskim stanicama.

Nakon registracije u naš Virtualni kartični centar imate mogućnost preuzimati fakture uključujući i specifikacije. Faktura sadrži informaciju o transakcijama po vrsti kartica u različitim elektronskim formatima. Broj putnog naloga i kilometraža vidljivi su na fakturi ukoliko se zabilježe prilikom točenja goriva putem kartice za gorivo. Putem našeg Virtualnog kartičnog centra imate mogućnost korištenja drugih besplatnih usluga kao što su predaja zahtjeva za izradu kartica te blokiranje kartica, obnavljanje kartica, izmjena PIN-a te pregled transakcija po karticama prije fakturisanja istih. Virtualnom kartičnom centru možete pristupiti ovdje:

BESPLATNI VIRTUALNI KARTIČNI CENTAR ZA MOL GOLD I SILVER KARTICE !

Kako naručiti MOL Gold i Silver kartice?

Ukoliko želite naručiti karticu, molimo Vas nazovite naše saradnike na niže navedene brojeve telefona ili e-mail adresu, a mi ćemo Vas povratno kontaktirati u najkraćem mogućem roku:

Tel : +387 33 727 751
Fax : +387 33 727 711

Sarajevo: 062 99 44 49
Zenica i Živinice: 061 100 457
Bihać: 062 99 44 97
Mostar: 062 99 44 99

E-mail: epcard@energopetrol.ba

Portal za partnere: http://ep-maloprodaja.hopto.org

OBRASCI ZA MOL GOLD I SILVER KARTICE :

Pristupnica za MOL Gold i Silver karticu

Obrazac za dodatnu MOL Gold i Silver karticu

Obrazac za registraciju u Virtualni Kartični Centar

Opći uvjeti poslovanja

 

Mreža benzinskih stanica u kojima je prihvaćena MOL Gold kartica:

Mreža benzinskih stanica u BiH

Mreža benzinskih stanica u Hrvatskoj

Mreža benzinskih stanica u Rumuniji

Mreža benzinskih stanica u Slovačkoj

Mreža benzinskih stanica u Srbiji

Mreža benzinskih stanica u Sloveniji

Mreža benzinskih stanica u Austriji

Mreža benzinskih stanica u Italiji