Program vjernosti Fiskars

 

Novi program vjernosti na Energopetrolovim i Ininim benzinskim stanicama

Točite vrhunsko EUROCLASS gorivo, sakupljajte naljepnice i kupite Vaše omiljene FISKARS proizvode.
  • Program vjernosti traje od 01.07. do 30.09. 2015., odnosno do isteka zaliha .


Energopetrol i INA su za svoje vjerne kupce pripremili novi Program vjernosti koji traje od 01.07. do 30.09. 2015., odnosno do isteka zaliha. Ukoliko natoče gorivo ili kupe bilo koji proizvod ili uslugu na Energopetrolovim ili Ininim maloprodajnim mjestima, kupci za svakih potrošenih 10 KM na blagajni dobivaju jednu naljepnicu kojom ostvaruju  50%* popusta na Fiskarsove proizvode.


Kupci dobivene naljepnice lijepe u pripadajuću knjižicu, koju također dobivaju prilikom kupnje, te nakon što prikupe potreban broj naljepnica (od 5 do 10, ovisno o željenom proizvodu), u mogućnosti su po sniženoj cijeni kupiti neki od 20 Fiskars proizvoda. Naljepnice se mogu skupljati na svim Energopetrolovim i Ininim maloprodajnim mjestima, a iskoristiti na odabranim maloprodajnim mjestima uključenima u program vjernosti.


Trgovačka marka „Fiskars“ sinonim je kvalitete i iznimnog dizajna već stoljećima, a svaki pojedini artikl Fiskars proizvoda dizajniran je kako bi zadovoljio kriterije izvrsnosti I funkcionalnosti. Osnovana 1694. godine, Fiskars je jedna od najstarijih kompanija na svijetu.